nerelerdeydim? beni çok özlediiiim !

|
Bazen kaleme küsen eller, günümüz teknolojisinde klavye tuşlarına küser oldu - küslükte postmodernizm. Ne yaparsam yapayım istediğim gibi olmayacak bir blogum var. İstediğim gibi olmuyor, çünkü isteklerim hep değişiyor! Yok ama, öyle böyle değil, benimkiler dengesizlik denecek derecede değişebiliyor =) Güldüğüme bakmayın, sinirleniyorum bu bana =)

Okul bitti... Ankara kesinlikle bitti... Bursa artık eskisi gibi sevimli gelmiyor. Ankara, geç olsun güç olmasın dediğin türden bir yer. İlk görüşte asla aşık olamazsın, ama zamanla seversin. Zaten görücü usulü oldu Ankara'yla evliliğim; ösym istedi, babam verdi!

Bursa ise basit kaldı Ankara'nın yanında. İlkokulda tanıştığım ilk aşkım, yıllar sonra yolda gördüğümde "hiç de tipim değilmiş be!" diyeceğim bir şehir oldu artık. Ne yapayım bulvarını, ne yapayım dağını, denizini? Bana dümdüz, beton yığını Ankara gerek! Malum, önemli olan iç güzellik =)

Boşanmasaydım Ankara'dan, bilemezdim değerini. Dönmeseydim Bursa'ya, hep paha biçilemez kalırdı. Her seçimde bir memnuniyetsizlik bulan zihinler var bizde. İyisi mi, Bursa'nın sanayi bölgelerine takılıp, blog yerine, iş peşinde koşmak... Ciddi şeyler bunlar, lütfen ama=)

Anasayfa